Интериорен Дизайн

Това, да се улови характера на помещението, но и да се съчетае с индивидуалните виждания и желания на всеки, е нещо изключително трудно.

Как виждате Вие своето жилище и как го виждаме ние е едно и също!

Насреща ще намерите професионалисти, с усет към всеки детайл и с подход и отношение към всеки клиент. Ние можем да ви предоставим онова, от което се нуждаете и което желаете. Нашите дизайнери подхождат с желание и страст към своята работа, работейки не в наша, а във Ваша полза. За нас е важно Вие, клиентите, да останете доволни от крайния резултат. Да получите именно онова, което е било в главата ви, което ви кара да се чувствате удовлетворени и щастливи.
Съставянето на интериора изисква прецизна подготовка и точни изчисления, креативност във визуализирането и стриктност при изпълнението. С нас можете да получите не само “скицата” на желанието си, но и да се насладите на вече материализираните Ви виждания. Можем да Ви предложим създаване на компютърен проект,3Д и цялостна визуализация,но и изпълнение на готовите от нас проекти.  За да се случат нещата по правилния начин ние работим и изпълняваме своите проекти в следните основни етапи:

1.Креативен проект Това е първият етап от визията и разработването на вашата идея. В края на този процес (креативния) вие ще имате ясна представа за разположението на мебелите и как би могло да изглежда помещението Ви. Този етап изисква:

  • първоначален оглед- тук се добива представа за големината и размерите на помещенията, които ще се работят. Необходимо е да бъдат снети точните размери и обсъдена бюджетната рамка на проекта, за да може да се съобрази нашият дизайнер с тях;
  • обсъждане на визия, материали и цветове- в този етап Вие представяте желанията си и това как си представяте помещенията. Нашите дизайнери ще работят по вашите представи;
  • изработка на схематични разпределения на помещенията и обзавеждането- Вие ще получите вариант на разпределението на мебелите и цялостната визия на помещението, както приблизителната му бюджетната стойност за изпълнение . Този етап търпи промени и развитие.

2.Дейностен проект- Преминава се на втория етап от разработването на проекта. Тук вече имаме скицата, съобразена с желанията и бюджетната рамка и по нея се правят довършителните работни скици. В края на този етап вие ще разполагате с готова 3д визуализация на дизайна и обзавеждането, заедно с всички необходими технически чертежи и схеми, готови за реализация.

3.Изпълнение- Всяка идея, заложена в проекта е съобразена с вашите желания, но е задължително тя да бъде реална и постижима. За това ние залагаме на реално съществуващи елементи или такива, които ние сами можем да изработим. При изрботка на проект от наша страна ние можем да изпълним всяка част от него. Ако ни поверите изпълнението на проекта ще получите качество, прецизност и коректност от наша страна.