Ремонтна дейност

  • Ремонтна дейност

Какво правите, ако искате да освежите своята баня? Просто плочките вече не ви харесват. Ами ако мястото в офиса Ви е малко?

Започвате ремонт! Тук идва нашата роля- къртим, чистим, извозваме, независимо дали е за дома или офиса ви, а може би друго помещение.Винаги ремонтната дейност е в основата на нещо ново и вълнуващо, започнете го сега!

 

РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ

Има множество услуги, с които можем да Ви бъдем полезни в сферата на ремонтните дейности. Знаете, че всяко ново начинание изисква здрави основи и чист терен. Ние можем да Ви предложим да започнем ЗАЕДНО ремонта или почистването на Вашето жилище, офис, сграда или друг обект. Можете да изберете някоя от следните услуги:

  • бутане и къртене на стени от различни материали (бетон, тухли, бани, теракот, фаянс и други), балкони, огради и довари, покриви и всякакви обекти;
  • почистване на строителни, битови и всякакви отпадъци, тавани, мазета, дворове и всякакви помещения;
  • извозване на отпадъците и транспортиране на материали за вашия ремонт;
  • демонтиране и изхвърляне на мебели;

Всяка от изброените услуги може да се извърши самостоятелно или в комплект с друга услуга. Преди пристъпване на работа нашите майстори лично ще огледат обектите и ще изготвят план. Съставянето на план, по който ще се извършва избраната дейност е в основата на нашата работа, независимо от избраната от вас услуга.

 Чудите се как става? Просто се свържете:0878227408

One Reply to “Ремонтна дейност”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *